Vores filosofi

Kvalitet made in Germany

MAFELL producerer udelukkende i Tyskland i Oberndorf am Neckar – midt i centrummet af den stærke industriregion rundt om Stuttgart. Ved siden af de kendte Global Players, finder man her adskellige mellemstore firmaer, som spiller en internationalt førende rolle. Indenfor dette område producerer MAFELL „Quality made in Germany“, med en egenproduktion på op til 85% og en egen afdeling for maskinkonstruktion.

MAFELL kvalitet opnår vi ikke i en stor serieproduktion – den opnår vi i en procesomfattende high-tech produktion af mindre serie, som vi i Oberndorf overvåger meget nøje og, som gør at vi kan reagere hurtigt på kundernes ønsker.

Vores maskiner er resultatet af en enestående fremstillingsproces, i hvilken den velkendte MAFELL kvalitet, som holder i flere generationer, opstår.

Vores kvalitet har altid gjort vores produkter uforvekslelige: med maskiner med stærkt omdrejningsmoment og høje omdrejningstal, med utrolig robust kontruktion, med den højeste præcision og en usædvanlig lang levetid.

Fra professionelle konstruktører til professionelle brugere.